Här står alla mina egna och skötarnas hästar

Box nr.1 Namn: The Hightland men kallas för Haile 

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Valack

Ålder: 22år

Storlek: 149cm

Frisk: Får inte tävlas och måste ridas lite försiktigt på grund av en gammal benskada som kan gå upp annars!

Hantera: Tyvärr livrädd för allting i princip, men en jättesnäll och jättekelen grabb! Han kan bli lite het, rullar sig gärne med ryttare på ryggen! Han är expert på att rymma ur hagen, han avskyr lera förutom att rulla sig i då...! Det är en enmanshäst!

Rida: Här hemma så rider vi lite dressyr, här hemma så hoppar vi lite, han klarar 140cm! Förr så tävlade vi lite i körning och på hög nivå i westernridning! Han älskar att rida ut och han är superduktig på frihetsdressyr!

Användning: En föredetta tävlingshäst

Gångarter: Skritten har väldigt fina gångarter, i traven och galoppen så ser det ut som om han svävade fram över marken!

Utrustning: ett ledrep på 4.5m, rosetter, ett svängt pannband med stora vita och svarta swarovskistenar, rumpvärmare, en svanskappa,

 

-----------------------------

Box nr.2

Namn: Mirabella (deltidsskötare Peter)
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
Ålder: 22år
Storlek: 154cm
Frisk: Oh ja! Väldiga problem med insektsbett under sommaren!
Historia: Mirabellas ägare ramlade av henne när de hoppade på terängbanan, skadade sig allvarligt och kommer nu att få sitta i rullstol i resten av sitt liv! Men hon älskar fortfarande mirabella och vill att hon ska få ett bra hem!
Hantera: Lite rädd av sig men inte så farligt, supersnäll att hantera och väldigt kelen! Hon kan bli lite het i ridningen, bockar en hel del och kan mycket väl försöka rulla sig med dig på ryggen! Hon älskar att bada!
Rida: Har du bra balans så är hon skön att rida barbacka på! Vi kommer nu att tävla på hög nivå inom dressyr (svår B)! Här hemma så hoppar vi lite hon klarar 30cm, på terängbanan så klarar hon 60cm (det är väl roligare med teränghinder så hon anstränger sig mer där). Vi tävlar lite i körning, galopp och distans hon älskar att rida ut! Hon är westernriden.
Användning: tävlingshäst
Gångarter: Skritten har en väldigt bra aktion och när hon travar så ser det ut som om hon svävar fram över marken!
Utrustning: ett mörkblått schabrak, en rumpvärmare, ett mörkblått grimskaft m kedja, hasskydd, en longerlina, pälsglans, ett vintertäcke 400g, lädertyglar, ett aachenträns m ett guldhjärta, en kapson, en sulky, ett transportgrimskaft, en höpåse med namnet på, westerntyglar i bomull,
Meriter: 3a i jaktritt 50cm, 3a i körning lätt klass, 2a i distansritt 5mil, 1a i körning lätt klass, 2a i galopp, 2a i körning lätt klass, 1a i distansritt 5mil, 1a i teränghoppning 40cm, 2a i galopp, 2a i teränghoppning 60cm, 2a i utställning för Arabiskt Fullblod, 3a i galopp för storhästar,
Avkommer: Rackas Skye, Rackas Cobalt, Rackas Casalina,
och
Namn: Rackas Casalina
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
Ålder: född den 21/4- 2015
e: Fabian
u: Mirabella
Hennes mamma Casalina har tävlat framgångsrikt i jaktritt, körning, distansritt, galopp och teränghoppning plus utställningshäst!
Färg: Fux med bläs och vita tecken
Frisk: Oh ja!
Hantera: Hon är tyvärr livrädd för i princip allting, men hon skulle inte göra en fluga förnär utan hon ser alltid till att vi mår bra annars så blir hon så orolig och ska komma och trösta.. Likadant om någon av dem andra hästarna surar mot oss så ska hon gå i mellan! Hon älskar att bada, men det är en enmanshäst!
Gångarter: Hon har en energisk skritt och hon riktigt dansar fram över marken i galoppen!
Utrustning: en haltergrimma, ett kedjegrimskaft, ett flistäcke, en westernfilt,
-------------------------------------------------
Box nr.3

Namn: Queen Corline

Ras: Okänd

Kön: Sto

Ålder: 21år

Storlek: 175cm

Hantera: Ett jättevackert sto med fint steg, hon älskar uppmärksamhet och att arbeta! Har gått på enridskola innan så hon behöver ett lugnare hem!

Rida: Hoppar allt man styr på, lyder för det mesta. Hon klarar 150cm! I skogen är hon säker på foten, går överallt och älskar att springa över öppna fält!

Användning: Nybörjarhäst, Handikapp, allround

Gångarter: Hon har en väldigt elegant skritt, en underbart mjuk trav och galopp!

Utrustning: ett aachenträns, ett äppelbett, ett sadelskydd, en svart nylongrimma, stallbandage

Avkommer: Rackas Carisma, Rackas Pakulik, Rackas My Warrior,

och

Namn: Rackas My Warrior

Ras: Engelskt Fullblod och okänd

Kön: Hingst

Ålder: född den 26/4- 2015

e: Irco

u: Queen Corline

Hans pappa Irco har tävlat framgångsrikt på hög nivå i hoppning!

Färg: mörkbrun med bläs

Frisk: Han kommer inte få tävlas pga ett svagare framben (höger fram).

Hantera: Han är tyvärr ganska så rädd av sig och svårhanterlig och hingstig.Trots detta så kan han vissa dagar fjäska till sig lite uppmärksamhet från förbipasserande och han har otroligt lätt för att lära. Han älskar att gå på upptäcksfärd i hagen, men han är en enmanshäst!

Gångarter: Han riktigt dansar fram i galoppen!

Utrustning: ett ländtäcke, ett flugnät, ludd till grimman,

Kostar: 2 500lp

-------------------------------------------------------

Box nr.4 Namn: Joker (deltidsskötare Sofia)

Ras: Engelskt Fullblod

Kön: Valack

Ålder: 22år

Storlek: 157cm

Frisk: Oh ja!

Historia: Han reds av en liten flicka på tio år, han hade kommit till den här familjen när han var tio år gammal och han trivdes superbra! Men tyvärr så blev flickan sjuk och kommer aldrig mer att kunna rida och de sålde därför Joker även om det var med en stor sorg! Efter det så har han bytt hem så många gånger att det är fruktansvärt!

Hantera: Tyvärr livrädd för allting men han är jättesnäll att hantera och jättekelen! Han är en liten latmask, han kan bocka en hel del och han kan mycket väl rulla sig med ryttare på ryggen! Men han är väldigt lättlärd. Han älskar morötter :)

Rida: Vi kommer att tävla lite i hoppning där han klarar 160cm och likaså på terängbanan där han klarar 60cm och på hög nivå i westernridning! Men han kan ingen engelsk ridning! Han är underbar att rida ut på i alla väder, med eller utan sällskap!

Gångarter: Han har väldigt fina benrörelser i skritten och han riktigt dansar fram i galoppen!

Utrustning: ett ledrep på 4,5m, en westernfilt, ett utetäcke på 280g, vitt ludd till grimman, en vattenhink med namnet på, ett mönstrat ljusblått regntäcke, ett hönät, ett kedjegrimskaft, pälsglans,

Meriter: 1a i jaktritt 50cm, 1a i westernridning hög nivå, 3a i teränghoppning 50cm, 3a i teränghoppning 60cm, 2a i jaktritt 30cm,

--------------------------------

Box nr5. Namn: Leyla Hon är inte till salu, utan ägs av Sofia!

Ras: Fjording
Kön: Sto
Ålder: 19år
Storlek: 144cm D- ponny
Frisk: Hon har en allvarlig benskada som gör att hon aldrig kommer att bli riktigt frisk!
Träning: Vi håller just nu på att ta reda på vad hon kan för någonting!
Rida: På grund av benskadan så får hon bara skritta och trava kortare sträckor!
Hantera: Ingenting skrämmer den här lilla tyvärr väldigt svårhanterliga damen! Hon är väldigt lättlärd, men hon har en vilja av stål! Hon älskar mat men avskyr lera om hon inte får rulla sig i den...
Gångarter: Hon har en fin galopp!
Utrustning: ett makramepannband m silverkulor och silverdöskallar, ett aachenträns med färgade stenar, broddar, 
Avkommer: Rackas Lakritz
------------------------------------------------------

Box nr6. Namn: Fiel, som betyder Trofast! Ägs av Sammy!

Ras: Andalusier
Kön: Valack
Ålder: 22år
Storlek: 154cm
frisk: Oh ja!
Historia: Stall Trixie Horses hittade honom i Spanjen när han skulle slaktas men de lyckades lura ägaren och fick med honom till Sverige där vi adopterade honom!Fiel är en riktig hjälte. Han räddade 2 små 10 åriga flickor från ett brinnande stall, och sen från en familj som behandlade dem illa. Flickorna har nu ett nytt fint hem i Sverige faktiskt. Men de var tvungna att sälja honom sen.
Hantera: Han är en gammal herre, men han är snäll och trogen. Han är lite äldre, så man ska ta det lite lugnt med honom. Men han är faktiskt i väldigt bra form ändå. Han är lite skygg med dem han inte känner, men om man känner honom är han den gosigaste och snällaste som finns!
Rida: Väldigt duktig på dressyr och kan hoppa lite grann (80cm).
utrustning: ett rött grimskaft, en dressyrsadel, svart ludd till grimman, en martingal, ett vintertäcke

 

 -------------------------------------------------------------------------

 Box nr7. Namn: Santa Cruz Han är inte till salu!

Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Hingst
Ålder: 12år
Storlek: 154cm
Frisk: Oh ja!
Historia: Santa som vi kallar honom har bott i så många olika hem det senaste fyra månaderna att det är hemskt efter att den första ägaren flyttade utomlands och sålde Santa. Men den nya ägaren var inte nöjd med Santas prestationer så han blev såld igen och igen tills han hamnade här!
Hantera: Tyvärr väldigt lättskrämd, men supersnäll att hantera och lagom pigg när man rider, även om han kan bli ganska så stark och bockar en hel del! Han är jätteenvis men det lilla matvraket kan övertygas om han får mat! Det är en enmanshäst!
Rida: Vi kommer att tävla lite i dressyr (L:C), i hoppning där han klarar 110cm! Han är inkörd och vi tävlar lite i galopp, och han kan gå riktigt bra! Han är riktigt duktig på frihetsdressyr!
Gångarter: I traven har han väldigt fina rörelser och i galoppen dansar han fram!
Utrustning: En padd, broddar, ett halstäcke, ett flugpannband, ett back on track täcke, ett svansskydd,
Meriter: 1a i utställning för Arabiskt Fullblod, 3a i frihetsdressyr hög nivå,
Avkommer: Rackas Thomas,
----------------------------------------------------------------

Box nr8. Namn: Mickie Han är inte till salu utan ägs av Axel!

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Hingst

Ålder: 23år

Storlek: 149cm

Frisk: Oh ja!

Hantera: Ingenting skrämmer den här grabben, som tyvärr är väldigt svårhanterlig och hingstig! Han är en liten latmask, han kan bocka någon enstaka gång och då endast av glädje! Får han möjligheten att rymma så tar han den och han kan mycket väl rulla sig med dig på ryggen... Han avskyr både lera och regn men tycker om äpplen och att bada! Det är en enmanshäst!

Rida: Vi kommer nog att tävla lite i dressyr (L:A), hoppning där han klarar 60cm och vi tävlar lite i galopp! Han är inkörd, vi rider lite gymkhana här hemma också.

Avändning: Tävlingshäst

Historia: Vi vet ingenting om honom! En dag så bara stod han bara här och såg ut att må jättedåligt och vi döpte honom till Mickie!

Gångarter: Han har en fin trav!

Utrustning: två st Martingal, sadelskydd, ett ländtäcke, två höpåsar med namnet på, ett hönät, en galoppsadel, en sele,

Meriter: 2a i hoppning 60cm, 3a i dressyr L:B, 3a i galopp, 1a i gymkhana lagtävling, 1a i gymkhana storhästar individuellt,

Avkommer: Rackas Herkules, Rackas Pajazzo

-----------------------------------------------------

Box nr9. Namn: Rani Han är inte till salu!

Ras: Engelskt Fullblod

Kön: Hingst

Ålder: 11år

Storlek: 155cm

Frisk: Oh ja! Men väldiga problem med isektsbett under sommaren!

Hantera: Tyvärr livrädd för allting, väldigt hingstig och svårhanterlig! Men mot några få utvalda personer så är han jättekelen VISSA dagar! Han kan bli lite het, han rymmer gärna ur hagen och du hittar honom alltid vid maten! Han avskyr regn men älskar morötter! Han är en enmanshäst!

Rida: Vi tävlar lite i dressyr (Medelsvår C). Vi tävlar lite i hoppning där han klarar 100cm! Han älskar att rida ut, vi sticker till galoppbanan bara för skojs skull då och då! Vi tävlar på hög nivå i westernridning och han är riktigt duktig på frihesdressyr!

Användning: Tävlingshäst

Gångarter: Han riktigt dansar fram i skritten, traven har väldigt fina rörelser och i galoppen ser det ut som att han svävar fram över marken!

Utrustning: En höpåse att hänga upp i boxen, ett hönät att hänga upp i boxen, en lädergrimma, en huva, en hörnkrubba, ett ledrep på 3.5m med kraftig hake, ett svart svängt pannband med svarta pärlor och swarovskistenar, ett reflexschabrak,

Meriter: 3a i frihetsdressyr hög nivå, 2a i dressyr L:B, 1a i hoppning 80cm, 3a i dressyr L:A,

Avkommer: Rackas Minna, Rackas Felice,

-----------------------------------

Box nr10. Namn: Lärkan Hon är inte till salu utan ägs av Cindy!

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Sto

Ålder: 12år

Storlek: 150cm

Frisk: Har tyvärr en allavrlig senskada som har läkt så mycket som det går! Hon får därför bara skritta!

Hantera: hon är lite rädd av sig men inte så farligt, hon är jättesnäll att hantera och lite kelen men en riktig liten latmask! Hon bockar en hel del och kan mycket väl rulla sig men ryttare på ryggen! Hon älskar att bada!

Rida: Vi tävlade förr lite i hoppning (100cm) och här hemma så hoppade vi lite på terängbanan (70cm)! Vi höll på att tömköra henne (sista månaden innan vi skulle spänna för). Vi höll på att få henne van vid att rida ut i skritt själv när det ösregnade och vi höll på att göra henne till en galoppör (sista månaden). Hon kan lite frihetsdressyr! Men den tiden är förbi nu så får hon bara skritta ut i skogen!

utrustning: Ett pannband (smal kedja), en hörnkrubba, ett pannband i läder med en pärla, broddar,

Avkommer: Rackas Kajsa, Rackas Butelj,

och

Namn: Rackas Butelj

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Hingst

Ålder: född den 25/4- 2015

e: Felix

u: Lärkan

Hans pappa Felix har tävlat framgångsrikt i distansritt och körning!

Färg: fux med stjärn

Frisk: Oh ja!

Hantera: Ingenting skrämmer den här gudasnälla och superkelna grabben, som man verkligen inte kan tro är en hingst! Han är en av de smartaste hästarna jag har träffat och han vet precis hur man bäst fjäskar till sig uppmärksamhet från förbipasserande! Han avskyr regn så på den fronten så kan han vara lite fjantig..

Gångarter: Han riktigt dansar fram i galoppen!

Utrustning: ett ledrep på 3.5m med en kraftig hake, en grimma i reflex, ett regntäcke,

---------------------------------------------------------

Box nr11.

Namn: Sefira Hon är inte till salu utan ägs av Miranda!
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
Ålder: 6år
e: Briljant
u: Nianna
Storlek: 156cm
Frisk: Oh ja!
Hantera: Sefira är ett sto som tycker det mesta är jätte kul. Hon är jätte nyfiken och älskar att lära och upptäcka nya saker. Hon är väldigt snäll men är också VÄLDIGT busig.
Rida: Sefira tycker bäst om att gå i skogen. På en bana tycker hon det blir lite tråkigt! Men vi kommer att tävla lite i dressyr (L:B), lite i hoppning där hon klarar 40cm, på hög nivå i körning. Hon älskar att rida ut och är superduktig på frihetsdressyr!
Utrustning: Broddar, vitt ludd till grimman, ett ländtäcke, ett svängt pannband med fyra rader av silverfärgade strasstenar, en sele,
Meriter: 3a i körning häg nivå, 1a i gymkhana lagtävling,
Avkommer: Rackas Pinocchio, Rackas Krokant,
och
Namn: Rackas Krokant
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Hingst
Ålder: född den 25/4- 2015
e: Carli
ue: Briljant
u: Sefira
uu: Nianna
Hans pappa Carli har tävlat framgångsrikt på hög nivå i galopp och hans mamma Sefira har tävlat framgångsrikt på hög nivå i körning!
Färg: Fux med bläs
Frisk: Han kommer inte få tävlas pga ett medfött benfel på vänster bakben!
Hantera: Krokant är knappt rädd för någonting, det är mest för riktigt typiska saker som t.ex. fladdrande persenningar! Han är gudasnäll i all hantering, man kan inte tro att det är en hingst! Det är en otroligt smart häst och som vet hur man fjäskar till sig uppmärksamhet.. Han är ganska fjantig då han avskyr både lera och regn, men när ingen är i närheten (och det har slutat att regna) så går han ut och rullar sig i leran.. Han älskar att gå på upptäcksfärd i hagen!
Gångarter: Han har en bra och naturlig takt i traven, en snabb galopp med långa och vägvinnande steg!
Utrustning: en westernfilt, en grimma i reflex, ett utetäcke på 100g,
-------------------------------------------------------------------------
Box nr.12 Namn: Fito Ägs av Seth!

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Hingst

Ålder: 20år

Storlek: 148cm D- ponny

Frisk: Oh ja!

Hantera: Han är lite rädd av sig men inte så farligt, han är underbar att hantera och lagom pigg! Han kan bli lite stark i ridningen och sticker gärna iväg med dig ifall det blir tråkigt! Han avskyr lera!

Rida: Han är supermysig att rida barbacka på! Vi tävlar på hög nivå i dressyr (mdelsvår B), vi sticker ibland till galoppbanan bara för skojs skull och vi kommer att tävla på hög nivå i westernridning!

Användning: Tävlingshäst

Gångarter: Han har en bra aktion i skritten!

Utrustning: ett bettlöst träns, ett läderpannband, ett lite skonsammare plastbett,

Avkommer: Paradize Midnight, Paradize Chanma

----------------------------------------

Box nr13. Namn: Chiquita Ägs av Tom!

Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
Ålder: 19år
Storlek: 147cm D- ponny
Frisk: Får inte tävlas pga en gammal benskada som kan gå upp annars!
Hantera: Ingenting skrämmer den här lite försiktiga men väldigt lata damen! Hon är expert på att rymma ur hagen, hon avskyr lera men älskar att bada!
Rida: Hon är supermysig att rida barbacka på! Här hemma så rider vi lite dressyr, hoppar lite, hon klarar 60cm, vi tävlade förr lite på terängbanan där hon klarar 70cm! Vi gissar att hon tycker att det är mycket roligare och anstränger sig mer där! Hon är inkörd och även om hon inte får lov att tävla, så tränar vi med dem andra eftersom hon är så pass duktig! hon kan grunderna i frihetsdressyr! Vi rider gärna lite gymkhana, rider ut! Förr så tävlade vi på hög nivå i westernridning!
Användning: Nybörjarhäst, handikapphäst
Gångarter: Hon riktigt svävar fram i skritten och hon dansar fram i traven!
Utrustning: en vattenhink med namnet på, ett sadelskydd, en huva, ett regntäcke, benskydd,
Avkommer: Rackas Thomas, Rackas Komplett,
och
Namn: Rackas Komplett
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Hingst
Ålder: född den 21/4- 2015
e: Rasmus
u: Chiquita
Färg:
Frisk: Han har lite snuva!
Hantera: Han är tyvärr ganska så rädd av sig, men det är en gudasnäll och lite gosig grabb, som verkligen brys sig om alla i hans omgivning! Det är en otroligt smart häst, som verkligen känner på sig när någon är ledsen. Han älskar att rulla sig i lera..
Gångarter: Han ritkigt dansar ram i skritten med en sådan energi och spänst i steget, traven och galoppen är snabb med långa och vägvinnande steg!
Utrustning: ett ledrep på 3.5m med en kraftig hake, ett transportgrimskaft,  en nylongrimma,
----------------------------------------------------------------------------------
Box nr14. Namn: Chessany

Ras: Engelskt Fullblod

Kön: Sto

Ålder: 15år

Storlek: 155cm

Frisk: Oh ja!

Hantera: Lite rädd av sig men inte så farligt, hon är tyvärr väldigt svårhanterlig och kan bli ganska het och stark i ridningen! Hon har ett stos envishet och är expert på att rymma ur hagen! Hon älskar morötter och att bada, det är en enmanshäst!

Rida: Hon kan ingen engelsk dressyr! Vi tävlar i hoppning där hon klarar 80cm!, likaså på terängbanan där hon klarar 40cm! Hon älskar att rida ut och vi tävlar lite i distans, sticker till galoppbanan för skojs skull ibland ifall någon annan ändå ska dit! Hon kan grunderna i frihetsdressyr!

Användning: Tävlingshäst!

Gångarter: Hon har en energisk skritt!

Utrustning: två namnskyltar, ett pannband (en smal kedja), gramantyglar, en svart padd, ett ridtäcke i reflex, en sele, ett flugpannband, ett ledrep på 3.5m med en kraftig hake,

Meriter: 3a i hoppning 70cm, 3a i hoppning 50cm, 3a i hoppning 30cm, 2a i hoppning 30cm, 1a i hoppning 80cm, 3a i teränghoppning 40cm, 3a i teränghoppning 30cm, 3a i teränghoppning 40cm,3a i distans 5mil, 2a i distans 5mil, 1a i distans 5mil, 3a i frihetsdressyr lätt klass, 2a i jaktritt 30cm, 3a i distansritt 5mil, 1a i hoppning 60cm, 3a i distansritt 1mil, 3a i hoppning 80cm,

Avkommer: Rackas Toffee, Rackas Soldier,

och

Namn: Rackas Soldier

Ras: Hunter (Engelskt Fullblod och Friberger)

Kön: Hingst

Ålder: född den 25/4- 2015

e: Cascad

u: Chessany

Hans mamma Chessany tävlar framgångsrikt i hoppning, teränghoppning, jaktritter, distansritt och frihetsdressyr!

Färg: skimmel med stjärn

Frisk: Oh ja!

Hantera: Han är lite rädd av sig, men det är inte så farligt. Han är gudasnäll att hantera, ingen kan gissa att det här är en hingst! Han älskar våra stallkatter, avskyr regn och lera (han är ganska så fjantig) och han älskar att utforska hagen och bada!

Gångarter: Han riktigt dansar fram i traven och galoppen!

Utrustning: ett lädergrimskaft, ett regntäcke, ett transportgrimskaft,

-------------------------------------------------------------------------------------

Box nr15. Namn: Champis Han är inte till salu!

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Hingst

Ålder: 9år

Storlek: 151cm

Frisk: Oh ja!

Historia: Vi vet ingenting om honom, en dag så stod han bara här utanför och vi valde att döpa honom till Champis!

Hantera: Ingenting skrämmer den här tyvärr väldigt svårhanterliga men ändå ibland superkelna grabben! Han är en ritkig liten latmask, som bockar en hel del och är expert på att rymma ur hagen för att komma till maten! Han avskyr lera och regn!

Rida: Han kan ingen vanlig engelsk dressyr! Vi kommer att tävla lite i hoppning där han klarar 70cm, likaså i teränghoppning där han klarar 130cm (vi gissar att han tycker det är roligare med teränghinder och anstränger sig mer där). Vi kommer också att tävla i körning på hög nivå. Här hemma så rider vi lite gymkhana och han älskar att rida ut, vi kommer att tävla lite i distans och en hel del i galopp!

Gångarter: Han har en väldigt elegant skritt och trav!

Utrustning: Ett grimskaft med kedja, ett grimskaft, ett lite skonsammare plastbett, vitt ludd till grimman, ett hoppträns, en longerlina, en vojlock, ett läderpannband med en sten, ett flugtäcke, en longerlina, manrosetter, ett hönät, benreflexer, ett flugtäcke, en sele,

Meriter: 3a i distansritt 10mil, 1a i jaktritt där han hoppade 110cm, 3a i galopp, 1a i hoppning 50cm,2a i distansritt 5mil, 3a i galopp, 3a i hoppning 60cm, 3a i teränghoppning 80cm, 1a i galopp, 1a i teränghoppning 110cm, 1a i gymkhana lagtävling,

Avkommer: Rackas Starlight, Rackas Sovenir,

-------------------------------------------------

Box nr 16. namn: Sandro

Ras: Angloarab

Kön: Hingst

Ålder: 13år

Storlek: 163cm

Historia: Skulle slaktas i Mallorca men blev räddad av Stall Jeans som omplacerade honom till oss!

Hantera: Ingenting skrämmer den här supersnälla och jättekelna grabben! Han är lagom pigg men kan bli en aning stark i ridningen, sticker med dig om det blir tråkigt! väldigt lättlärd, en liten utbrytarkung och han älskar mat och att bada! Han är en enmanshäst!

Rida: Han är supermysig att rida barbacka på! Här hemma så rider vi lite dressyr och vi kommer ev starta honom i L:D så småningom, han kan alla grunderna, jobba i form, fina växlingar mellan gångarterna och han har en fin galopp! Vi kommer att tävla lite i hoppning där han klarar 60cm, likaså på terängbanan där han klarar 100cm. Vi tror att det beror på att han älskar teränghoppning och anstränger sig mer där! Här hemma så rider vi lite gymkhana, han är underbar att rida ut på i alla väder, med eller utan hästkompisarna! Han är en utbildad men ostartad galoppör! Han är westernriden och han är superuktig på frihetsdressyr!

Användning: Tävlingshäst

Utrustning: en sadelgjord, ett schabrak, ett grimskaft med kedja, en padd, ett vitt shabrak, en sele,

Avkommer: Rackas Irja

Meriter: 1a i jaktritt 70cm, 1a i gymkhana lagtävling,

------------------------------------------------------------

Box nr17. namn: Budilla

Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Sto
Ålder: 21år
Storlek: 150cm
Frisk: Oh ja! Hemska problem med insektsbett under sommaren!
Historia: Hennes ägare blev anmäld för misshandel och vanvård av Budilla, tre hästar till och sex hundar!
Hantera: Tyvärr livrädd för allting, väldigt svårhanterlig, men hon är jättekeln mot vissa utvalda personer! Hon är en liten latmask, som gärna sticker med dig ifall ridningen blir tråkig! Hon är expert på att rymma ur hagen, hon avskyr lera förutom att rulla sig i då...! Hon älskar hästgodis men det är en enmanshäst!
Rida: Vi kommer att tävla lite i dressyr, L:C och här hemma så hoppar vi lite, hon klarar 130cm. Vi kommer att tävla på hög nivå inom körning. Här hemma så rider vi ut ibland och vi kommer att tävla lite i distans. Vi kommer att tävla på hög nivå i galopp och westernridning! Hon är superduktig på frihetsdressyr.
Användning: Tävlingshäst
Gångarter: Hon har en rikigt elegant trav och galopp!
Utrustning: två par broddar, en vit vojlock, en martingal, ett ridtäcke i reflex, ett svängt pannband med fyra rader av silverfärgade strasstenar, ett transportgrimskaft,
Meriter: 1a i körning hög nivå, 1a i galopp, 1a i westernridning svår klass,
Avkommer: Rackas Starlight, Rackas Rollo,
och
Namn: Rackas Rollo
Ras: Arabiskt Fullblod
Kön: Hingst
Ålder: född den 25/4- 2015
e: Legacy
u: Budilla
Hans pappa Legacy tävlar framgångsrikt i teränghoppning på hög nivå och hans mamma Budilla tävlar framgångsrikt i körning, galopp och westernridning på hög nivå.
Färg: Mörkbrun med en stjärn!
Frisk: Oh ja!
Hantera: Han är tyvärr ganska så rädd av sig och troligen lite som ett försvar så är han svårhanterlig och hingstig i sättet! Mot dem få han släpper in så är han jättekelen vissa dagar och skyddar oss från andra hästar i flocken! Han fjäskar gärna till sig lite uppmärksamhet.. Han är riktigt smart och har otroligt lätt för att lära, men avskyr lera (förutom att rulla sig i..) Han är en enmanshäst!
Gångarter: Han riktigt dansar fram i skritten och han har en naturligt bra takt i galoppen!
Utrustning: ett vintertäcke på 300g, ett grimskaft, ett utetäcke på 280g,
-----------------------------------------------------------------------------
Box nr18. Namn: Fjalar ägs av Hanna!

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Hingst

Ålder: 26år

Storlek: 150cm

Frisk: Oh ja!

Historia: Fjalar ägdes av en 16årig tjej som tyvärr blev rädd när de krashade i ett hinder under en hopptävling! Efter det så såldes Fjalar och han har bytt hem så många gånger nu att det är fruktansvärt!

Hantera: Ingenting skrämmer den här tyvärr väldigt hingstiga och svårhanterliga grabben! Han är en riktig liten latmask, han är expert på att rymma ur hagen och han kan mycket väl rulla sig med dig på ryggen! Han älskar att bada och det är en enmanshäst!

Rida: Han kan ingen engelsk dressyr! Han tävlade förr lite i hoppning där han klarar 60cm! Här hemma så rider vi lite gymkhana, rider ut gärna på långritter! Han är ganska duktig på frihetsdressyr!

Användning: nöjesridning

Utrustning: Ett regnbågs färgat pannband, ett mörkblått regntäcke, ett vitt schabrak, ett halstäcke, ett halstäcke, en sele,

Meriter: 1a i gymkhana lagtävling, 1a i gymkhana lagtävling,

Avkommer: Rackas Kajsa

----------------------------

19 Namn: Velsa ägs av Melvin! 

Ras: Frieser

Kön: Sto

Ålder: 13år

Storlek: 162cm

frisk: Oh ja!

Historia: Stall Trixie Horses hittade henne i Spanjen där hon skulle slaktas, men de lyckades lura ägaren och tog med henne till Sverige där vi adopterade henne!

Hantera: Velsa är ett vackert ståtligt sto. Hon har klarat sig hyfsat från skador fasktiskt, hon kan bli rädd för typiska saker (tex paraplyn, vattenplaning, m.m) och andra random saker. I boxen kan hon vara lite halvsur, men brukar bättra sig sen.

Rida: Hon är välutbildad i dressyr och är superduktig. Hon hade inte testat på att hoppa så mycket när hon kom hit, men löshoppats på 50 cm här, kan betydligt högre. Hon lyfter på benen fint när hon hoppar och är framåt. Nu så är hon utbildad och vi kommer att tävla lite grann, och än så länge så klarar hon 50cm med ryttare på ryggen!

utrustning: Gramantyglar, ett grimskaft, fleece bandage, en nylongrimma,

Avkommer: Rackas Eldanka, Rackas Tintin
frieser.jpg

-----------------------------------------

20. Namn: Snövit Ägs av Amanda!

Ras: Lippizaner

Kön: Sto

Ålder: 8år

Storlek: 157cm

Historia: Hon blev räddad ifrån slakt i Mallorca av stall Jeans och sedan så adopterade vi henne!

Hantera: Ingenting skrämmer den här supersnälla och lite kelna tösen! Hon är väldigt lättlärdHon avskyr regn och hon älskar att rulla sig i lera!

Rida: Hon kan ingen engelsk dressyr! Vi tävlar lite i hoppning där hon klarar 160cm! Här hemma så hoppar vi lite på terängbanan där hon klarar 60cm. Hon är inkörd, här hemma så rider vi lite gymkhana, hon älskar att rida ut! Hon är westernriden och väldigt duktig på frihetsdressyr!

Användning: Tävlingshäst, nybörjarhäst, handikapphäst

Gångarter: Hon riktigt svävar fram i skritten och hon har en väldigt elegant trav!

Utrustning: ett flistäcke, flexibandage, ett läderpannband, en hoppsadel, hovolja, ett halstäcke, en repgrimma, en sele, ett smalt, svängt pannband som är dekorerat med stenar som siotter 3x3 i mitten,

Meriter: 1a i gymkhana lagtävling, 2a i teränghopping 40cm, 1a i gymkhana lagtävling, 1a i gymkhana storhästar lagtävling,

Avkommer: Rackas Lola

-

------------------------------------------

Box nr21. Namn: Perina Ägs av Ryan!

Ras: Hunter (Engelskt Fullblod och Clydesdale)

Ålder: 21år

Storlek: 157cm

Frisk: ja men hon har problem med insektsbett under sommaren!

Historia: Perina hade ett jättebra liv, men tyvärr så ramlade hennes ägare av under westernridning närmare bestämt barrelracing, och hennes mamma blev så rädd att hon förbjöd henne att någonsin gå i närheten av Perina igen!

Hantera: Hon är lite rädd av sig men inte så farligt, tyvärr väldigt svårhanterlig! Hon kan bli en aning het i ridningen men hon är otroligt nyfiken på allting och hon älskar att utforska omgivningen! Hon avskyr lera men älskar att bada!

Rida: Hon kan ingen engelsk dressyr! Här hemma så hoppar vi lite för skojs skull, och hon klarar 110cm! Vi tävlar på hög nivå i körning och westernridning! Ifall någon annan ändå ska dit så sticker vi gärna till galoppbanan bara för skojs skull och hon är ganska duktig på frihetsdressyr!

Användning: Tävlingshäst

Gångarter: Hon har en elegant skritt och hon riktigt svävar fram i galoppen!

Utrustning: en vattenhink med namnet på, hovolja, ett svängt tvådelat pannband med klara stenar,

Meriter: 1a i westernridning hög nivå,

Avkommer: Rackas Monkey, Rackas Gee Two Banjo, Rackas Trixie, Rackas Captain,

och

Namn: Rackas Trixie

Ras: Hunter (Engelskt Fullblod och Clydesdale)

Kön: Sto

Ålder:född den 25/4- 2015

e: Kummin

u: Perina

Hon är tvilling med Rackas Captain!

Båda hennes föräldrar tävlar framgångsrikt på hög nivå i westernridning!

Färg: Brun med bläs

Frisk: Oh ja!

Hantera: Hon är lite rädd av sig, men inte så farligt. Däremot så är hon tyvärr ganska svårhanterlig, det är bara mot vissa som hon vissa dagar kan vara lite kelen! Hon älskar däremot stallkatterna och när de är i boxen så står hon så försiktigt för att inte råka trampa på någon av dem! Trots sitt sura yttre så kan den här damen fjäska, särskilt om det handlar om att slippa gå ut i regnet.

Gångarter: Hon har en energisk trav och en fin galopp med en naturlig takt!

Utrustning: ett flugpannband, ett regntäcke med hals, en vattenhink med namnet på,

och

Namn: Rackas Captain

Ras: Hunter (Engelskt Fullblod och Clydesdale)

Kön: Hingst

Ålder: född den 25/4- 2015

e: Kummin

u: Perina

Han är tvilling med Rackas Trixie!

Båda hans föräldrar tävlar på hög nivå i westernridning!

Färg: fux

Frisk: Oh ja!

Hantera: Ingenting skrämmer den här gudasnälla och superkelna grabben, som man verkligen inte kan tro är en hingst! Han gör allt för att fjäska till sig så mycket uppmärksamhet, som det bara går. Han är en riktigt liten skitgris, så det gäller att tycka om att rykta i timmar.. Han har otroligt lätt för att lära, men det är en enmamnshäst!

Gångarter: Han har en energisk galopp!

Utrustning: ett utetäcke på 100g, ett flugtäcke, ett ledrep på 4.5m,

---------------------------------------------------------------------------------

Box nr.22 

Namn: Dolittle 

Ras: Hunter (Engelskt Fullblod och Connemara)

Kön: Valack

Ålder: 10år

Storlek: 166cm

Frisk: Han har varit halt som ung, men det märks inte nu!

Hantera: Ingenting skrämmer den här, lite kaxiga men egentligen riktigt kelna grabben! Han är ganska lat av sig, men kan trots det bli lite stark i ridningen! Han är otroligt lättlärd!

Rida: Han är bra utbildad i dressyren, han jobbar fint i bra balan och arbetar mjukt och fint och gör fina sidvärtesrörelser., och han arbetar i ett fint och jämnt tempo i rätt form! Nu så klarar han också av att göra fina byten mellan gångarterna och halterna är strålande och galopparbetet sitter som en smäck. I löshoppning så klarar han 120cm, och vi kommer att tävla lite i hoppning så småningom! Vi tävlar lite i teränghoppning där han klarar 160cm! Här hemma så rider vi lite gymkhana och rider ut. Vi tävlar lite i westernridning och galopp, han kan grunderna i frihetsdressyr!

Gångarter: Han har en fin snabb trav med l.ånga vägvinnande steg och en elegant galopp med stil!

Användning: Tävlingshäst, nöjesridning

Utrustning: ett utetäcke på 100g, ett schabrak, ett back on track täcke, en namnskylt, en dressyrsadel, en nylongrimma, ett smalt, svängt pannband som är dekorerat med stenar som sitter 3x3 i mitten,

Meriter: 2a i gymkhana lagtävling, 2a i gymkhana lagtävling, 3a i frihetsdressyr lätt klass, 1a i gymkhana storhästar lagtävling,

---------------------------------------------------------------------------

Box nr.23 
Namn: Alfina 
Ras: Andalusier
Kön: Sto
Ålder: 17år
Storlek: 153cm
frisk: Oh ja!
Historia: När trixie Horses var i Spanjen så hittade de Fridema som skulle slaktas men de lyckades lura ägaren och få henne med sig hem och vi adopterade henne!
Hantera: Alfina är den snälla flickan som är lite skygg, men det märks inte så  mycket. Hon är helt underbar att rida, hon lyder var ända vink. Hon är mycket gosig i boxen!
Rida: Hon har hoppat lite grann (130cm) och gått hyfsat, men hon är helt  klart mer dressyrhäst! Där tävlar vi på hög nivå medelsvår C!
Användning: Tävlingshäst, nybörjarhäst, handikapphäst
Utrustning: Ett ländtäcke, stigläder, fleecebandage, ett läderpannband med en pärla, en huva,
Avkommer: Rackas Arrak
-------------------------------------------------------------------------

Box nr24. 

Namn: Frosty Rebel Hon är inte till salu, utan ägs av Axel!
Ras: Frieser
Kön: Sto
Ålder: 23år
Storlek: 160cm
Frisk: Oh ja!
Historia: Frostys förra ägare blev anmäld för både misshandel och vanvård av henne och en häst till, stoet Mapi. De befinner sig för tillfället här båda två på Rackastallet! De är boxgrannar och bästa kompisar!
Hantera: Hon är lite rädd av sig, men det är inte så farligt utan bara för typiska saker t.ex. fladdrande plastbitar! Hon är underbar att hantera och lite kelen och lagom pigg! Hon har ett stos envishet och avskyr lera, förutom när hon rullar sig i den största lerpölen som går att hitta... Hon älskar mina hembakta kakor!
Rida: Vi kommer att tävla på hög nivå i dressyr, svår B närmare bestämt! Vi kommer också att tävla lite i westernridning, och hon är superduktig på frihetsdressyr! Hon är inkörd, älskar att rida ut särskilt på långritter!
Gångarter: Hon har en elegant skritt med stil!
Användning: Tävlingshäst, nybörjarhäst
Utrustning: en höpåse att hänga upp i boxen, ett hönät, ett lädergrimskaft,
Avkommer: Rackas Playboy,
---------------------------------------------------------------------------------
Box nr25. 
Namn: Mapi Hon är inte till salu utan ägs av Kicki!
Ras: Fjording
Kön: Sto
Ålder: 23år
Storlek: 144cm D- ponny
Frisk: Oh ja!
Historia: Mapis förra ägare blev anmäld för både misshandel och vanvård av henne och ett sto vid namn Frosty Rebel, och de befinner sig båda två här för tillfället på Racka! De är dessutom boxgrannar och bästa kompisar!
Hantera: Ingenting skrämmer den här supersnälla och lite kelna tösen! Vi tycker att det är otroligt att hon är så fin, trots sina tidigare upplevelser! Hon är lagom pigg, avskyr regn men hon älskar att bada! Hon är en enmanshäst!
Rida: Hon kan ingen engelsk dressyr! Vi kommer att tävla lite i hoppning där hon klarar 70cm och här hemma så hoppar vi lite på terängbanan där hon klarar 130cm! Vi gissar att hon föredrar naturhinder och därför anstränger sig till max där! Vi håller på att köra in henne, vi är klara med tömkörningen och har börjat träna med henne framför en vagn. Här hemma så rider vi gärna gymkhana och vi tävlar på hög nivå i ponnygalopp!
Användning: Tävlingshäst, nybörjarhäst, handikapphäst
Gångarter: Hon riktigt svävar fram i traven!
Utrustning: ett flugtäcke, ett regntäcke, pälsglans, en martingal, en haltergrimma, ett kedjegrimskaft, en flughuva,
Meriter: 3a i gymkhana för ponnyer, 1a i utställning för Fjordingar, 2a i gymkhana lagtävling,
Avkommer: Rackas Konjak, Rackas Ruffian, Rackas Picture me,
och
Namn: Rackas Ruffian
Ras: Fjording
Kön: Sto
Ålder: född den 1/5- 2015
e: Teletubbies
u: Mapi
Hon är tvilling med Rackas Picture Me!
Hennes pappa Teletubbies har tävlat på hög nivå i körning och hennes mamma Mapi är en fin utställningshäst!
Färg:
Frisk: Hon har lite snuva!
Hantera:
--------------------------------------------------------------------------

 

.

 

 

 

Namn: Fjolka
kön: sto
Ras: Basjkir
Ålder: 17år
har haft föl
Färg: Black
Hantera: supersnäll
Född i: Ryssland
Temperament mm: pigg och helt ko lugn aldrig rädd för något. Älskar att galoppera då hon bockar rejält. Supermysig att rida barbacka på. På vintern får hon en otroligvinterpäls. Hon kan hoppa och lite dressyr och är vesternriden. Hon har gått turridning så säg inte galopp högt...
Hon älskar att rida ut att va på ridbanan är inget för henne.
storlek: D- ponny orkar över 100kg

Utrustning: Rosa fleecebandage, flexibandage, ett schabrak, en flughuva, ett halstäcke, benskydd, en flughuva,

Meriter: 1a i utställning för Basjkirer, 2a i utställning för Basjkirer, 1a i gymkhana lagtävling, 2a i gymkhana lagtävling,
Avkommer: Rackas Panda, Rackas Epiphany, Rackas Smörblomma, 2a i gymkhana lagtävling,

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

namn: Lilla Kim
Kön: sto
storlek: D- ponny
Ålder: 8år
Färg: Svart
hantering: kan bitas
temperament: pigg, superskön galopp och trav. Jätteduktig på att hoppa och dressyr. har tävlat i hoppning och dressyr. Lite svår att få i galopp 

Utrustning: En svart dressyrsadel, ett vitt schabrak, ett flugpannband, en flughuva,

Avkommer: Rackas Bandit, Rackas Wendy, Rackas Belle, Rackas Sovenir,

Meriter: 2a i gymkhana lagtävling,

och

Namn: Rackas Sovenir

Ras: Arabiskt Fullblod och okänd

Kön: Hingst

Ålder: född den 21/4- 2015

e: Champis

u: Lilla Kim

Hans pappa Champis har tävlat framgångsrikt i jaktritt, teränghoppning, banhoppning, galopp och distansritt!

Färg: Fux med en stjärn

Frisk: Han har lite snuva!

Hantera: Ingenting skrämmer den här supersnälla och gosiga grabben, man kan inte tro att det är en hingst! Han är riktigt beskyddande om det skulle komma andra hästar för nära. Han är dock lite fjantig, han totalvägrar att gå i lera.. Dett är en modig liten krabat som gärna utforskar hagen utan mamma, han älskar att bada. Han är en enmanshäst!

Utrustning: en westernfilt, ett back on track täcke, ett kadejegrimskaft,

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Namn: Magic
Ålder: 12år
Ras: Arab
Färg: Brun
Lite tävlad i hoppning, duktig på att hoppa och dressyr.
Hantering: jättesnäll, men rädd för hård blåst, traktorer, motorcyklar, främmande hästar och plötsliga grejer. Är helt van vid hundar och katter.
Storlek: 146cm

Utrustning: Svarta benskydd, dressyrträns, en allroundsadel, en padd, ett läderpannband, ett tredelat äpplebett, en repgrimma,

Meriter: 3a i dressyr L:C, 2a i hoppning 110cm, 2a i hoppning 80cm,
Avkommer: Rackas Babette, Rackas Gandalf, Rackas Halla, Rackas Nislanka,

och

Namn: Rackas Nislanka

Ras: Arabiskt Fullblod

Kön: Sto

Ålder: född den 21/4- 2015

e: Trollet

u: Magi´c

Hennes pappa Trollet har tävlat framgångsrikt i ponnygalopp, frihetsdressyr, hoppning, westernridning och som utställningshäst!

Frisk: Hon kommer inte få tävlas pga ett medfött benfel på vänster framben!

Hantera: Ingenting skrämmer den här tyvärr ganska svårhanterliga damen! Men mot dem få utvalda hon tycker om så visar hon upp en helt annan sida, då så kan hon vara världens gosigaste pålle, som verkligen ser efter en! Hon kan vara riktigt beskyddande och blir lätt svartsjuk på andra hästar! Hon är en riktig liten skitgris, så det är tur att hon älskar att bada och hon älskar att gå på upptäcksfärd i hagen. 

Gångarter: Hon har en energisk skritt och en naturligt bra takt i galoppen!

Utrustning: två kedjegrimskaft, ett transportgrimskaft, en haltergrimma,

------------------------------------------------------------------------------------------------

Namn: Ribban kallas Ribbs
Kön: sto
Ålder: 9år
Ras: fjording och
Storlek: maxad D- ponny
Färg: Black
Hantering: Snäll men kittlig kan försöka tränga in en i väggen när man lägger på täcke och sadel.
Temperament mm: Superpigg och urstark. Skumpig trav, gillar att hoppa och duktig på dressyr men vill gjärna rusa iväg för fort. Ingen nybörjar häst direkt.

Utrustning: Ett svart vattentåligt ländtäcke, med flis innuti! Gummityglar, en martingal, ett läderpannband med en pärla, en westernsadel,

Avkommer: Rackas Elina, Rackas Diamant, Rackas Rainbow, Rackas Fabina,

och

Namn: Rackas Fabina

Ras: Fjording och okänd

Kön: Sto

Ålder: född den 1/5- 2015

e: Teletubbies

u: Ribban

Hennes pappa Teletubbies har tävlat på hög nivå i körning!

Färg:

Frisk: Oh ja!

Hantera: Ingenting skrämmer den här supersnälla och jättegosiga tösen! Hon är omtänksam med ett sjätte sinne för hur man mår! Hon älskar att utforska hagen tillsammans med kompisarna!

Utrustning: ett grimskaft, en vattenhink med namnet på, ett lädergrimskaft,

Bild: http://cdn08.dayviews.com/20/_u7/_u3/_u6/_u0/_u1/u736018/65918_1216384166.jpg 

----------------------------------------------------------------------------------------------
namn: Tusjka
Kön: sto, har haft föl
ålder: 16år
Färg: Mörk brun
storlek: D- ponny men orkar över 100kg
Ras: Basjkir
Född i: Ryssland
Hantera: supersnäll
Temperament mm: pigg och go, 100% trafiksäker. kan hoppa och lite dressyr och öär vesternriden. Älskar att rida ut att rida på ridbana är inget för henne. Hon har gått turridning så säg inte galopp högt...

Utrustning: Ett bettlöst träns, en dressyrsadel, gummityglar, ett back on track täcke, ett halstäcke, benskydd, en flughuva,
Avkommer: Rackas Loppan, Rackas Micra, Rackas Casper, Rackas Rosenöra,
Hon kan tölta mm
Har tävlat lite i hoppning och dressyr. 

Meriter: 1a i distans 5mil, 1a i utställning för Basjkirer, 1a i gymkhana lagtävling, 2a i gymkhana lagtävling, 2a i gymkhana lagtävling,

--------------------------------------------------------------------------------------------

Namn: Kino
Ålder: 15år
Storlek: Häst
Kön: Hingst har fått många avkommer.
Färg: Svart
Hantera: Snäll
Temperament mm: pigg och väldigt duktig på dressyr och hoppning. Har tävlat mycket och har en väldigt fin stamtavla.

Utrustning: Ett plastbett, en One Piece höpåse med namn på, gramantyglar, benskydd, en dressyrsadel, ett smalt, svängt pannband som är dekorerat med stenar som sitter 3x3 i mitten,

Meriter: 3a i hoppmästerskapet 150cm, 1a i dressyr L:B, 2a i gymkhana lagtävling, 2a i gymkhana lagtävling, 1a i gymkhana lagtävling,

Avkommer: Rackas Smartie, Rackas Cezar, Rackas Toffee, Heartlands Milou,

------------------------------------------------------------------------------------------

Namn: Savanna
Ålder: 2år
Färg: Fux
Hantera: Supersnäll och kelen, nyfiken kommer alltid fram och ska hälsa i hagen.
Temperament mm: Hon är lugn och pigg och ska ju snart börja ridas in. 

------------------------------------------------------------------

Namn: Wilmer
Ålder: Ett halvår
Färg: Svart men kommer att bli vit när han är vuxen.
Hantera: Busig men snäll och kelen.
Temperament mm: Pigg och busig lätt för att lära.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Namn: Winnie
Ålder: 13år
Kön: Sto har två avkommer, Winston och Wilmer.
Hantera: Supersnäll, tjurig när hon väntar föl.
Temperament mm: Ingen nybörjarhäst direkt men väldigt duktig.

Utrustning: Ett hönät, ett läderpannband med en pärla på, en allroundsadel, ett dressyrträns, ett rosa regntäcke, benskydd, en dressyrsadel, back on track ryggvärmare, ett smalt, svängt pannband som är dekorerat med stenar som sitter 3x3 i mitten,

Meriter: 1a i dressyrmästerskapet L:B, 1a i utställning för Engelskt Fullblod, 3a i dressyr L:B, 2a i gymkhana lagtävling, 2a i gymkhana lagtävling, 1a i dressyr L:A, 1a i gymkhana storhästar lagtävling,

Avkommer: Winston, Wilmer, Rackas Tuva, Rackas Gerrie, Rackas Chanel, Rackas Tink, Rackas Mo, Rackas Josefine,

och

Namn: Rackas Mo

Ras: Engelskt Fullblod

Kön: Sto

Ålder: född den 25/4- 2015

e: Baldor

u: Winnie

Hon är tvilling med Rackas Josefine!

Hennes pappa Baldor har tävlat framgångsrikt på hög nivå i både körning och galopp. Hennes mamma Winnie har tävlat framgångsritk i dreessyr och hon är en fin utställningshäst!

Färg: mörkbrun

Frisk: Oh ja!

Hantera: Hon är knappt rädd för någonting, bara för ritkigt typiska saker som t.ex. fladdrande persenningar. Hon kan verk lite kaxig, men det är en superkelen tös, som är otroligt beskyddande om de sina! Hon vet precis hur man fjäskar till sig uppmärksamhet..

Gångarter: Hon har en snabb trav med långa och vägvinnande steg!

Utrustning: ett regntäcke, ett regntäcke med hals, ett lädergrimskaft,

och

Namn: Rackas Josefine

Ras: Engelskt Fullblod

Kön: Sto

Ålder: född den 25/4- 2015

e: Baldor

u: Winnie

Hon är tvilling med Rackas Mo!

Hennes pappa Baldor har tävlat framgångsrikt på hög nivå i både körning och galopp. Hennes mamma Winnie har tävlat framgångsritk i dreessyr och hon är en fin utställningshäst!

Färg: mörkbrun

Frisk: Oh ja!

Hantera: Hon är tyvärr ganska så rädd av sig, men hon är gudasnäll i all hantering och kan bli ganska beskyddande om de sina! Hon är otroligt smart och har otroligt lätt för att lära, kan dock vara lite fjantig då han avskyr lera i alla dess former.

Gångarter: Hon har ett ritkigt swung i sprången i galoppen!

Utrustning: en lädergrimma, ett ledrep på 3.5m med en kraftig hake, ett flugnät,

------------------------------------------------------------------------------------------

Namn: Winston
Ålder: 1år
Färg: svart men kommer bli vit när han är vuxen.
Kön: Vallack
Hantering: Snäll
Temperament mm: Väldigt fin och snäll lite busig. En sådan häst som gnäggar när man kommer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------