Nyheter

Lagtävlingen omgång 1 är avgjord!

10 sep 2014

Som ni vet så har Racka, Paradize och Heartland anmält två lag till Westmoon Stable´s lagtävling, Thomas fick vara med i ett annat lag eftersom platserna inte räckte till! Nu så är omgång ett avgjord, och här kommer resultaten:

Lagtävlingen:

3a - Racka, ett stort grattis Amanda, Emma, Cindy och Kattis!

5a - Paradize och Heartlands lag, ett stort grattis Tove, Ronny, Lisa, Mandy och Meg!

7a blev Thomas lag, så ett stort grattis även till dig!

Individuella resultat:

3a - Meg ifrån Heartland

7a - Amanda ifrån Racka

8a - Kattis ifrån Racka

16 - Thomas ifrån Heartland

22 - Lisa ifrån Paradize

24 - Jag själv (Emmy) ifrån Racka

Här kommer också lite bilder ifrån tävlingen och festen på kvällen:

 

Kram Racka! :)

Stekande sol och hästar!

28 jun 2013

Det var riktigt varmt i dag, så hingstarna fick en vilodag, valackerna red vi ner till sjön med riktigt mysigt!

Men stona de fick träna lite hopping ute i paddocken, men vi tog bara två låga hinder, som lite gymnastikhoppning unjefär i och med att det var så varmt! De ston som inte hopade fick bada nere i sjön!

Härligt sommarväder, lagom varmt för ett ridpass alltså!

27 jun 2013

En liten svalkande vind som fick åkrarna att bölja sig! Peter fick ta sin lilla hingst, gotlandsrusset John Russ till galoppbanan och var med i en tävling, han kom sist men det var bra jobbat ändå! Med dit hängde också Ludvig och hans lilla fjordingsto Lilly, men de red bara ett träningslöp mot en annan häst som tränade där. De andra hingstarna och stona red ner till sjön och svalkade sig! Valackerna fick rida ner till sjön och svalka sig och ta en härlig strandgalopp!

Kan det bli bättre än så här?

Ridning i regnrusket!

26 jun 2013

Regnet har ju öst ner i princip hela dagen så hingstarna fick en vilodag, valackerna tog vi in i ridhuset och tränade frihetsdressyr med, vi var tre stycken sammanlagt. Stona fick hoppa lite (i riduset självklart)

/Emmy

Långritt i gryningens timmar!

24 apr 2013

Vi tog ut stona några timmar innan skolan och red en riktig härlig runda! Vi hade med oss frukost och njöt av det fina vårvädret!

Vi sm var med var: Amanda, Kattis, Kcki, Ludvig, Kalle, Peter, Sammy, Cindy, Susan, Tom, Ryan, Sofia och Myggan.

Långritt!

24 apr 2013

Långritt i det superfina vädret! Eller ja efter skolan då men det blev ju ändå ett antal timmar!

Vi som var med var: Emma, Sammy, Cindy, Peter, Melvin, Susan, Tom och Hanna. Jag gjorde själv i ordning en smaskig matsäck åt dem.

Voltige i vårens fina väder!

24 apr 2013

Peter fick ta ut sin lilla hingst och testa på lite voltige i dag, vädret var ju perfekt att va i paddocken idag! De andra tog ut sina hingstar på en tur över åkrarna.

/Emmy

Mr Drak Magic

22 apr 2013

På lördag kommer en ny häst som heter Mr Drak Magic, är en Svensk Ridponny. Han är en 14år gamal hingst, som har tävlat en hel del i L:B i hoppning och go att hantera!

/Kram Racka

Uthyrd!

22 apr 2013

Våran fina Camper (Kalles fina sköthäst) ska hyras ut i en månad, vi vet inte när han åker men vi får njuta av honom några dagar till i allafall!

Under tiden kommer Kalle få sköta om Knäcken som är en väldigt fin häst också och jag tror att de kommer passa bra ihop, även om det bara är för en månad.

/Racka

Betäckning!

14 apr 2013

Den 22/4 så kommer ett sto som heter Panda för att bli betäckt av våran islänning Aedur! Hon kommer stanna till och med den 23-24/4 unjefär.

/Emmy

Uteritt i trist väder, vi vill se vår!

13 apr 2013

Valackerna hade vilodag idag men stona fick komma ut en sväng, även om vädret inte var det bästa! Det blev alltså ingen långtur med fika...

Emmy och stallgänget

Teränghoppning i skogen!

13 apr 2013

Vi trotsade det lite fuktiga och halvregninga vädret och gav oss ut på en tur på terängbanan över åkrarna med hingstarna där vi valde ut några hinder att träna på: bla Vattengraven! Det var Hanna, Miranda, Cindy, Susan, Amanda, Seth, Kicki, Sofia. De andra red ut i skogen en stund.